Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av Malin - 25 augusti 2010 20:00


B.F startar som planerat på luchtravet på tisdag, ser ut att vara riktigt bra klass på loppet, så det blir spännande! Fick tyvärr spår 9 (voltstart), hade hellre önskat mig ett öppet spår, men det ska väl kunna gå ändå.

Har var då riktigt fin i gårdagens "sand-intervaller"!

Han ska dagen till ära också få inviga sitt nya pannband i hans färger marinblått/guld:


Freja (& Jag) var igår på blkk's socialträning och körde lite lydnad med störning, körde mest linförighet, läggande & ställande under gång, någon inkallning samt avslutade med  en kopplad platsliggning. Hon skötte sig ändå hyfsat trots störningarna, ibland "fryser hon fast" så man måste påminna henne om vad vi höll på med... men med mer störningsträning så blir det säkerligen bättre.

Var även dit idag så hon fick testa ramperna för första gången, trodde hon skulle vara livrädd för att gå på dom, men hon bara travade över dom som om det vore det mest självklara i världen. Så hon kanske inte är en sån stor fegis som jag alltid har trott om henne.


Fick igår rapport från piteå, från mor & bror med hundar, som jag skickat på allmänlydnadskurs. Tydligen så är dom hur nöjda som helst och snart kommer tillochmed morsans Elvis på inkallning! Brorsans Saga hade enligt rapporterna glänst (!) under gårdagen, men hon är ju en schäfer så vad annars!  

Saga ska äntligen få göra sitt MH på söndag, så då måste man såklart dit och kolla !


Ovido - Quiz & Flashcards